Skalborg marathon 5 - Søren Vester #200

Udsolgt!

Kun marathon denne dag på grund af maksimalt deltagerantal på 5.

Tid: Lørdag den 20 marts 2021 klokken 09:00 Info klokken 8:50

Start og Mål: Thøger Larsens Vej 35, 9200 Aalborg SV Link til start.

Der løbes ikke med startnummer. Diplom kan hentes nedenfor under "Deltagerliste og resultat" efter løbet.

Deltagelse er på eget ansvar. Vis hensyn på ruten og pas på trafikken.

Maksimal tid for gennemførsel: 5 ½ time

Aldergrænse: 18 år

Løbet afholdes i overensstemmelse med Klub 100 Marathons generelle regler. Man er selv ansvarlig for sin egen tid. Sluttiden skrives på listen ved mål. Vi skal selvfølgelig alle HOLDE AFSTAND og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Løbet foregår på eget ansvar og offentlig vej skal krydses uden afspærring.

Toilet og bad: Toilet med mulighed for omklædning ved start/mål. Der er ikke mulighed for bad..

Depot: Der vil være en banan, en lille slikpose, en cola og en vand i depot. Har du brug for andet, så tag det selv med. Tag gerne en lille kasse med til depotet.

Efter løbet vil der være øl og sodavand og lidt Coronavenligt at spise.

Pris: Gratis

Inkl. i prisen er print selv diplom og medalje.

Tilmelding: Skriv email til marathon@sagw.dk, sms 41953906 eller Messinger. Overfør ikke penge før det er bekræftet, at der er plads. Startgebyr betales via MobilePay til 41953906. Ved tilmelding gives der samtykke til at navn, distance og resultat vises på sagw.dk. Ligeledes kan der blive taget billeder under løbet, og disse kan blive slået op online. Ønsker man ikke det, skal man give besked inden løbet. Løb aflyses eller udsættes, hvis der er færre end 3 tilmeldte.

Det med småt: Hvis du bliver forhindret i at deltage, vil startgebyr ikke blive tilbagebetalt. Startnummer kan overdrages til anden person. Skriv til mig, så opdaterer jeg deltagerlisten. Der oprettes ikke venteliste. I tilfælde af aflysning tilbagebetales startgebyr.

Ruten

Flad rute. 8 runder af 5,3 km. Der løbes på fortorv og grussti. Ruten går fra Skalborg gennem Sofiendals enge, rundt om de 2 nye søer, ned til Hasseris enge og retur.

Deltagerliste og resultat

Personlig diplom hentes efter løbet ved at klikke på link ud for navn på listen.

Skalborg Marathon 5