Skalborg marathon 2

Cannonball løb med eget depot

Kun marathon denne dag på grund af maksimalt deltagerantal på 10.

Tid: Tirsdag den 29 december 2020 klokken 09:00

Start og Mål: Thøger Larsens Vej 35, 9200 Aalborg SV Link til start.

Der løbes ikke med startnummer. Diplom kan hentes nedenfor under "Deltagerliste og resultat" efter løbet.

Deltagelse er på eget ansvar. Vis hensyn på ruten og pas på trafikken.

Maksimal tid for gennemførsel: 6 timer

Aldergrænse: 18 år

Løbet afholdes i overensstemmelse med Klub 100 Marathons generelle regler. Man er selv ansvarlig for sin egen tid. Sluttiden skrives på listen ved mål. Vi skal selvfølgelig alle HOLDE AFSTAND og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Løbet foregår på eget ansvar og offentlig vej skal krydses uden afspærring.

Toilet og bad: Toilet med mulighed for omklædning ved start/mål. Der er ikke mulighed for bad..

Depot: Ingen. Tag selv det med der er behov for at gennemføre løb.

Efter løbet vil der være øl, sodavand, og varm suppe.

Pris: 25 kr.

Inkl. i prisen er print selv diplom og simpel medalje. Mobilepay til 41953906. Betal først når det er bekræftet, at der er plads. Man kommer på deltagerlisten, når betaling er registreret.

Tilmelding: Skriv email til marathon@sagw.dk, sms 41953906 eller Messinger. Ved tilmelding gives der samtykke til at navn, distance og resultat vises på sagw.dk. Ligeledes kan der blive taget billeder under løbet, og disse kan blive slået op online. Ønsker man ikke det, skal man give besked inden løbet. Løb aflyses eller udsættes, hvis der er færre end 3 tilmeldte.

Det med småt: Hvis du bliver forhindret i at deltage, vil startgebyr ikke blive tilbagebetalt. Startnummer kan overdrages til anden person. Skriv til mig, så opdaterer jeg deltagerlisten. Der oprettes ikke venteliste. I tilfælde af aflysning tilbagebetales startgebyr.

Ruten

Flad rute. 8 runder af 5,3 km. Der løbes på fortorv og grussti. Ruten går fra Skalborg gennem Sofiendals enge, rundt om de 2 nye søer, ned til Hasseris enge og retur.

Deltagerliste og resultat

Personlig diplom hentes efter løbet ved at klikke på link ud for navn på listen.

Skalborg Marathon 2